FAQ

Avem un cost unic de 130 de lei pentru transportul national, in orice localitate.

Transportul are acest cost fiindca:

  • Oferim securizare. Toate livrările sunt efectuate pe paleți (palet sau semi-palet), indiferent de mărimea comenzii. Aceasta măsură reduce semnificativ riscul ca panourile să ajungă ciobite sau sparte.
  • Oferim promptitudine. Livram in 48 de ore in toata tara, fiind o operatiune logistica bine pusa la punct, astfel incat sa nu existe intarzieri.
  • Livrăm până în fața scării. Indiferent de marimea comenzii, noi livram coletele pentru a fi usor de preluat.

Plata se poate face in 2 metode:

  • Ramburs, la primirea coletelor cu panourile decorative.
  • Plata prin OP, in baza facturii proforme;
  • Plata cu cardul online

 

Daca sunteti persoana juridica, va rugam sa completati si campul de „Companie” din pagina cos, pentru emiterea facturii fiscale.

Vă rugăm să trimiteți poze cu plăcile sparte pe WhatsApp, iar noi vom înlocui integral piesele sparte fără niciun cost pentru dumneavoastră, în cel mai scurt timp posibil (de regulă, în 24 de ore).

Panourile decorative sunt ușor de montat, fie de către un zugrav, fie de către persoanele fără experiență în acest domeniu.

Acestea sunt ușoare și se pot tăia cu ușurință pentru a se potrivi dimensiunilor dorite.

Pasi pentru montaj:

Pasul 1 – Livrare: 

Panourile sunt livrate in colete sigilate si securizate, astfel incat sa ajunga la tine in perfecta stare. Acestea sunt transportate direct de catre colaboratorii nostri; pentru comenzile cu mai multe colete, asiguram inclusiv transport paletizat oriunde in Romania.

Pasul 2 – Pre-pregatire: 

Nu este necesara slefuirea sau vreo pregatire prealabila pentru panouri, acestea fiind gata pregatite pentru montaj.

Pasul 3 – Montaj: 

Panourile se monteaza la fel ca placile de faianta, cu deosebirea ca imbinarile acestor panouri sunt mult mai usor de facut. 

Pot fi lipite cu ajutorul unui adeziv universal, cum ar fi acesta.

Pasul 4 – Vopsire: 

Panourile pot fi lasate in culoarea standard sau pot fi vopsite in orice culoare doriti, la fel ca pe un perete. Avantajul acestor panouri este ca, daca doriti sa schimbati culoarea in timp, le puteti revopsi fara a le afecta calitatea.

In concluzie, montajul panourilor decorative din ipsos este usor si rapid, iar design-ul poate fi personalizat in functie de preferintele dvs. cu usurinta.

Da, panourile decorative Evart izoleaza fonic exceptional!

Este binecunoscuta problema peretilor „subtiri” din apartamente, inclusiv din complexele rezidentiale noi, fapt ce poate fi deranjant pentru locatari. Exista totusi o solutie creativa, fara a fi necesare alte lucrari de constructii, pentru a creste considerabil izolatia fonica a peretilor.

Spre exemplu, daca doriti sa crestesti izolatia peretelui din living sau din dormitor, puteti monta panouri decorative pe peretele despartitor si veti creste nivelul de izolatie, alaturi de imbunatatirea designului.

Astfel, panourile decorative Evart sunt gandite special pentru a avea un rol estetic, dar si functional, fiind o alegere smart.

Toate panourile decorative Evart sunt realizate din ipsos!

Dintre toate materialele disponibile pe piață, ipsosul este una dintre cele mai calitative opțiuni. Compoziția sa de ipsos de calitate superioară îl face ușor de montat și vopsit în orice culoare, oferind o soluție durabilă și versatilă pentru decorația locuinței tale.

Ipsos-ul este un material ecologic, fără miros sau emisii toxice, oferind o soluție responsabilă pentru decorațiunile interioare.

Ipsos-ul este un material durabil și rezistent, care poate rezista la uzură și la deteriorare.

În procedeul de fabricare nu se folosește nici o substanță chimică, fiind prietenos cu mediul.

Alegerea unui material rezistent este esențială atunci când vine vorba de panourile decorative, iar ipsosul este o opțiune excelentă, care îmbină rezistența cu versatilitatea și ușurința de montare.

Deși lemnul este un material tradițional, el poate necesita întreținere constantă, cum ar fi slefuirea și vopsirea, pentru a menține aspectul său. Riflajele au si un miros specific din lemn, fapt ce poate fi deranjant pentru anumite persoane. Panourile decorative sunt realizate din ipsos si nu au niciun miros specific.

Durabilitate: Panourile decorative din ipsos sunt mai rezistente decat riflajele din lemn, acestea nu se deformeaza, nu se umfla sau nu se contracta sub influenta umezelii sau a temperaturii.

Usor de intretinut: Panourile decorative sunt foarte usor de curatat si de intretinut, spre deosebire de riflajele din lemn care necesita tratament si lacuire periodic.

Design variabil: Panourile decorative 3D ofera o mare flexibilitate in design, pot fi personalizate si pot fi achizitionate in diferite forme si culori, in timp ce riflajele din lemn au un design limitat.

Montare simpla: Montajul panourilor decorative 3D este foarte simplu si poate fi efectuat de catre oricine, in timp ce montarea riflajelor din lemn necesita un grad ridicat de cunostinte si abilitati.

Economic: Panourile decorative sunt o optiune mult mai accesibila din punct de vedere al costurilor, comparativ cu riflajele din lemn, acestea fiind mai scumpe datorita procesului de fabricatie si a materialelor necesare, lemnul fiind un material costisitor si pretentios.

Panourile decorative din ipsos pot fi revopsite de peste 25 de ori, in orice culoare sau efect de culoare doriti, fara a fi afectata calitatea sau durabilitatea.

Panourile pot fi vopsite in orice culoare, cu majoritatea tipurilor de vopsea lavabila disponibile pe piata. Pot fi vopsite de catre un zugrav in mod similar cu un perete normal, cu trafalet si pensula pentru detalii.

Acest lucru inseamna ca, daca iti doresti sa schimbi in timp design-ul sau culoarea incaperii tale, poti face acest lucru cu usurinta prin vopsirea panourilor. 

Durabilitatea panourilor din ipsos este, de asemenea, un alt avantaj important, deoarece pot rezista la uzura si la factorii externi, precum umiditatea sau lumina soarelui.

In concluzie, panourile decorative din ipsos sunt un material flexibil si durabil, care ofera posibilitatea de a schimba culorile si design-ul interior al locuintei tale, fara a fi necesara inlocuirea lor.

Da, in fabrica proprie Evart.

Daca alegi Evart, alegi produse fabricate în România. Fiecare produs este creat cu atenție la detalii și cu materiale de calitate, în propria noastră fabrică din Bacău. Această abordare ne permite să controlăm fiecare aspect al producției și să ne asigurăm că fiecare produs îndeplinește standarde înalte de calitate.